Klacht Spotta: Maanden geen folders ontvangen.

Klachtnummer
# 335573
Gebruiker
pieter
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Maanden geen folders ontvangen.

De oplossing

Dat ik weer folders ontvang.

1 reactie

 1. Auteur
  Spotta
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor.
  Wij hebben uw melding in behandeling genomen en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op zondag, maandag of dinsdag uiterlijk 20:00 in uw brievenbus ontvangt.

  Kijk op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie.
  Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt. Ook kunt u eenmalig een account op www.folderkiezer.nl aanmaken zodat u de door uw gekozen per post kosteloos thuisgestuurd krijgt. Als u het reguliere pakketje dan weer ontvangt omdat wij een bezorger hebben gevonden, kunt u uw account weer eenvoudig afmelden.

  Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.


  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice Spotta

Ook een klacht indienen over Spotta?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen