Klacht Spotta: Twee oneven huisnummers krijgen de folders niet.

Klachtnummer
# 183125
Gebruiker
Midden
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Wij wonen in een straatje met 7 woningen. De even nummers krijgen de folders in de bus, de 2 oneven nummers niet, " die worden door een ander bezorgd" ?????????!!!
volgens de bezorger bij de even nummers. De woningen staan tegenover elkaar. Al diverse keren hierover geklaagd bij Spotta en de bezorgers ( dat zijn regelmatig weer andere mensen)
Zou nu graag een goede verklaring hiervoor willen hebben.

De oplossing

Dat de bezorger van de 5 even huisnummers OOK de bij 2 oneven nummers de folders in de bus doet. Hoe makkelijk is dat ????!!!!!

1 reactie

 1. Auteur
  Spotta
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgersservice geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

  Alle folders online
  Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

  Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice Spotta
  klantenservice@spotta.nl

Ook een klacht indienen over Spotta?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen