Klacht Stichting waarborgfonds Motorverkeer: Opnieuw is mijn privacy geschonden

Klachtnummer
# 448869
Gebruiker
yalin001
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ja hoor opnieuw word weer uit het niets mijn privacy opnieuw geschonden door waarborgfonds en deze sjoemelende VEREENDE als verzekeraar. Ik wil dat deze maatschappij kei hard bestraft word wegens schenden van mijn privacy en dat er boete opgelegd word en ik eis tegelijkertijd een behoorlijke schadebedrag van 50.000 Euro. Anders ga ik aangifte doen van schenden van mijn privacy, oplichting en van sjoemel praktijken. Zonder mijn toestemming hebben beide maatschappijen mijn prive gegevens getracht om erachter te komen wie ik ben en zonder mijn toestemming

Gewenste oplossing

Ja hoor opnieuw word weer uit het niets mijn privacy opnieuw geschonden door waarborgfonds en deze sjoemelende VEREENDE als verzekeraar. Ik wil dat deze twee maatschappijen kei hard worden bestraft wegens schenden van mijn privacy en dat er boete opgelegd word en ik eis tegelijkertijd een behoorlijke schadebedrag van 50.000 Euro. Anders ga ik aangifte doen van schenden van mijn privacy, oplichting en van sjoemel praktijken. Zonder mijn toestemming hebben beide maatschappijen wet overtredend mijn prive gegevens gebruikt om erachter te komen wie ik ben en zonder mijn toestemming.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Stichting waarborgfonds Motorverkeer hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Stichting waarborgfonds Motorverkeer?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen