Klacht Street One: 13/11/2016 aankoop leuk setje w.o. blauwe broek en camel kleurig vest. 17/11 aangedaan.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 196457
Gebruiker
Ina
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Was op een feestje en blauwe broek gaf ontzettend af. Ik had hele blauwe handen. Ook had de blauwe kleur afgegeven op de mouwen van het vest . Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Op 16/11 teruggegaan naar Street One in Spijkenisse. Mij was in de winkel niet verteld dat de broek eerst voor gebruik gewassen diende te worden. Dit gaf de verkoopster ook toe dat zij dit niet verteld had. Ze wilden geen geld teruggeven. Ik mocht de artikelen zelf wassen. Dit vond ik geen goed idee. Nu wassen zij de artikelen. Ik kan ze ophalen maar heb een vergoeding gevraagd voor het heen en weer rijden. In totaal 30 km. Zij willen me daar niet in tegemoet komen. Kleren kunnen ook opgestuurd worden. Maar wat dan wanneer een en ander gekrompen is. Ga ze liever ophalen maar vindt dat ik 1x recht heb op een vergoeding voor het heen en weer rijden. Werd in de winkel door de ene med. prettig te woord gestaan door de ander niet. Had kunnen weten dat een blauwe broek afgeeft.... Niet echt klantvriendelijk.

Gewenste oplossing

Graag onkostenvergoeding voor het heen en weer rijden. Toch 15 km heen en 15 km terug. En dan reken ik de eerste keer niet dat ik teruggegaan ben naar de winkel. Heb te goeder trouw een broek gekocht die naar mijn mening niet had mogen afgeven. Het liefst had ik mijn geld teruggekregen. Het plezier van de aankopen was er snel af.

Tip: vertel de klant eerlijk dat de broek heel erg afgeeft of plaats een bordje bij de kassa waar dit opstaat. Er moet dan zeker ook op gewezen worden. Begreep dat zelfs de rode en groene broeken in de winkel afgeven.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Street One hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

  1. Auteur
    Ina
    Datum
    Ging terug om mijn kleding op te halen. De kleur van de broek was anders geworden door het stomen. Tot mijn verbazing kreeg ik een nieuwe vest. Heb mijn geld teruggekregen maar wil hier verder niet op doorgaan. Dus klacht is afgehandeld.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Street One?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen