Wij vinden dat Student Verhuis Service hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Student Verhuis Service: studenten verhuiservice doet aan consumenten oplichting!
Studentenservice berekend een offerte, echter komt de offerte 100% duurder uit en op deze manier wordt je opgelicht waar je bij staat. Offerte bedrag was ong. 610 Euro en ik heb 1.246 euro moeten betalen voor een verhuizing binnen Amsterdam. Wanneer hier een klacht van gemaakt wordt, krijg je een tegenbericht met allerlei onzin als de vensterbank was te hoog, de bank was te groot en het raam was te klein te horen waardoor er een vertraging heeft ontstaan.Daarnaast had ik ook heelveel schade aan mijn inboedel. Het is onmogelijk om je schade terug te claimen omdat studenten service met kleine letters allerlei voorwaarden had wat je accepteert omdat je doodgegooid wordt met informatie.
Mensen tip van mij. Kies alstublieft een ander professionele verhuisservice aangezien je veel duurder uitkomt met studenten verhuisservice!
compensatie op eindbedrag, aangezien ik dubbele van offerte heb moeten betalen en veel schade heb aan mijn inboedel.Bedrijf status