Klacht Superdealstore.nl: Superdealstore Board ter reparatie aangeboden en niks mee vernomen

angry Niet opgelost
MIRJAMDIJKSTRA

Wij hebben ons board eind april ter reparatie aangeboden (na 2 weken gebruik deed hij het al niet meer). Op 2 april ontvingen wij een mail dat er zou zijn ingebroken en dat een groot aantal boards gestolen was. Binnen twee weken zou alles afgehandeld zijn. Het is nu 21 april. Ondanks dat wij vele mails gestuurd hebben sindsdien, krijgen wij helemaal geen reactie van Superdealstore. De website is inmiddels ook offline. Schandalig.

Wij zien heel graag ons geld terug.
angry

Wij vinden dat Superdealstore.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

MIRJAMDIJKSTRA
    Vandaag is na weken wachten een nieuw oxboard bezorgd (na tussenkomst van de Consumentenbond)! Soap afgesloten. Bedankt!
    MIRJAMDIJKSTRA
    Heel veel communicatie, website offline, sprake van faillissement. Uiteindelijk wel een nieuw oxboard ontvangen. Complimenten!

Ook een klacht indienen over Superdealstore.nl?