Klacht Swiss Sense: Geen bed om op te slapen

sad Niet opgelost
J. Martinez

Geleverde boxspring blijkt bij levering schimmel te hebben.Tijdelijke matrassen te vies om op te slapen.Nu weer 2 a 3 maanden wachten op nieuwe bed, had dit bed besteld voor nieuwe huis en heb zelf geen bed meer

Snel een stel goede,schone, matrassen op kan slapen.Oplossingnom sneller een andere boxspring te krijgen
Klacht is nog niet opgelost, bed is 2 weken geleden geleverd met 4 ontbrekende stukken t.w splittopdesk matras, 2 mitoen en afstandsbediening en juiste kleur poten.Mij is per email verzekerd dat deze spullen zouden zijn besteld,vorige zouden ik gebeld worden om spullen te leveren en te plaatsen.Tot op heden niets vernomen
sad

Swiss Sense
    Geachte meneer en/of mevrouw Martinez,

Bedankt voor het melden van uw klacht op Klachtenkompas.nl.

Wij hebben uw klacht in behandeling genomen. Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op.

Swiss Sense
    J. Martinez
    Het lijkt erop dat Swiss Sence mijn klacht op een bevredigende wijze gaan afhandelen .Vrijdag 13-4 komen ze een nieuwe bed brengen die op voorraad was.Eerst levering afwachten
    J. Martinez
    Nieuw bed werd vandaag vrijdag 13 april geleverd.Mooi bed..electrish. Bijna goed..Miste de splittoper...2x motors...afstanbedieningen ..juiste kleur poten.Pffff maar weer voor de 3e keer vrij nemen om op juiste spullen te wachten .Ben niet blij🤔🤔🤔

Ook een klacht indienen over Swiss Sense?