Opgelost door T-Mobile : afhandeling defect nieuwe telefoon

happy Opgelost
VB

Bij afsluiting van een nieuwe abbonnement een nieuwe telefoon ontvangen, te weten een
Sony experia Z1 compact. Na een maand gebruik laat echter de metalen sierknop rond de aan- en uitknop los. Deze was bevestigd middels een dubbelzijdige tape cq lijm. Gezien de korte gebruiksduur het toestel aangeboden ter reparatie bij T-mobile d.d. 11/08/2014, resultaat d.d. 01/09/2014 toestel retour, schade valt buiten de garantie. Deze kon wel gerepareerd worden voor eem bedrag van 177,- euro!!!!

Zo'n bedrag voor het plakken van een sierring riekt naar pure oplichting, tevens mag worden verwacht dat een toestel binnen een maand niet dergeljke gebreken vertoond. Aanbieding van t-mobile voor contra-expertise bij een door hun aangewezen bedrijf geeft dan ook geen vertrouwen. Met deze werkwijze wordt de klant gewoon opgelicht door t-mobile.

Correcte reparatie binnen garantie of vervanging toestel.
opgelost
happy

T-Mobile
    Beste mevrouw/heer, Wij hebben uw klacht in behandeling genomen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen. Met vriendelijke groet,
    T-Mobile Klantenservice
    VB
    Standaardreactie ontvangen, nog geen oplossing.
    VB
    Telefonisch benaderd door t-mobile, deze bood aan om alsnog het toestel ter reparatie aan te bieden, kosten voor t-mobile. Hier vanaf gezien i.v.m. duur reparatie en transport. Van t-mobile uiteindelijk een passende compensatie toegezegd gekregen. Klacht correct afgehandeld, helaas dat dit niet eerder gedaan is door de
    klantenservice.
    VB
    Uiteindelijk middels tussenkomst klachtencompas tot een oplossing gekomen. Dank hiervoor.

Ook een klacht indienen over T-Mobile ?