Klacht T-Mobile Mobiel: Defecte mobiele telefoon

Klachtnummer
# 76547
Gebruiker
Tijgertje2012
Datum
8 reacties

Details

De klacht

Direct na aanschaf van een Huawei Y350 bleek het toestel niet aan de verwachtingen te voldoen. Gezien de persoonlijke omstandigheden van de koper was het geen optie om het toestel gedurende 6 weken te missen. Van de door T-Mobile geboden optie, te weten plaatsing op een lijst omdat het betreffende op dat moment niet meer te krijgen was, werd dan ook met beide handen aangenomen.
Na ongeveer 1 maand weer eens geinformeerd naar de stand van zaken. Onze naam bleek helemaal niet op "de lijst" voor te komen maar werd er alsnog op geplaatst. Vandaag toch maar weer eens zelf contact gezocht en ook nu weer onverrrichter zake terug naar huis. We verkeren nu in een patstelling. Provider houd voet bij stuk en wij als koper hebben geen enkel vertrouwen meer in de praatjes van de medewerkers van genoemd bedrijf. Want nu na 3 maanden heb ik nog steeds geen deugdelijk toestel.

De oplossing

Na 3 maanden geduldig wachten en geloof te hebben gehad in de praatjes van de verkopers van T-Mobile willen wij het liefste de koop ontbinden. Het toestel teruggeven en het geld terugontvangen.
Want wat die lijst van T-Mobile voor zin heeft is ons niet helemaal duidelijk. Het toestel is gewoon overal te koop. Alleen voor ons is geen nieuw toestel, zoals afgesproken, te krijgen.

8 reacties

 1. Auteur
  T-Mobile
  Datum
  Geachte mevrouw Joosten,T-Mobile is reeds een onderzoek gestart naar aanleiding van uw klacht.
  T-Mobile zal zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie geven.
  Hiervoor zal u telefonisch worden benaderd. Ervaring leert dat dit prettiger communiceert en T-Mobile uw eventuele nieuw ontstane vragen meteen kan beantwoorden.
  Met vriendelijke groet,
  T-Mobile Klantenservice
 2. Auteur
  Tijgertje2012
  Datum
  we zijn inmiddels gebeld door klantenservice. die kunnen echter niets terugvinden omdat het een prepaid toestel gaat! bij winkel zelf komen we telefonisch niet door het keuzemenu. bij klantenservice was niets van een wachtlijst voor een nieuw toestel bekend. schiet lekker op. zo gaat dat nu sinds 3 maanden.
 3. Auteur
  T-Mobile
  Datum
  Beste klant, wij zijn telefonisch niet tot een oplossing gekomen. Wij kunnen u echter niet anders berichten. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw klacht op klachtenkompas te sluiten? Met vriendelijke groet, T-Mobile
 4. Auteur
  Tijgertje2012
  Datum
  De klacht is door de consumentenbond overgenomen. Er is mij telefonisch medegedeeld dat de klacht op 25 september j.l. naar T-Mobile zou worden verstuurd. ik heb dus nu niets meer toe te voegen en wacht op bericht van de consumentenbond. wel is er in de tussentijd nog persoonlijk contact geweest met een medewerker van het T-Mobile filiaal in Heerlen; maar helaas zonder resultaat. De medewerker weigerde zijn naam te noemen! en was verder ook niet bereid ons verder te helpen.
 5. Auteur
  T-Mobile
  Datum
  Beste meneer/mevrouw, Uw klacht is met u besproken en we hebben u een oplossing kunnen bieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw melding op Klachtenkompas af te sluiten?Met vriendelijke groet,
  T-Mobile Klantenservice
 6. Auteur
  Tijgertje2012
  Datum
  Er is op 23-10 telefonisch contact geweest met het filiaal in Heerlen met als resultaat dat we nog nader bericht zouden krijgen. Daar wachten we nog steeds op.....
 7. Auteur
  T-Mobile
  Datum
  Geachte mevrouw Joosten,Op 18 november j.l. hebben wij u een e-mail gestuurd, Graag ontvangen we een reactie van u.Met vriendelijke groet,
  T-Mobile Klantenservice
 8. Auteur
  T-Mobile
  Datum
  Beste mevrouw Joosten,

  Wij hebben geen reactie van u ontvangen.

  Wilt u zo vriendelijk zijn uw klacht op Klachtenkompas te sluiten?

  Met vriendelijke groet,
  T-Mobile Klantenservice

Ook een klacht indienen over T-Mobile Mobiel?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen