Klacht Team kapsalon: Prijsverhoging ten gevolge van het invoeren van pakketten

Klachtnummer
# 104576
Gebruiker
Nicky
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Al jaren betaal ik bij Teamkapsalons voor wassen en knippen. Tot mijn verbazing moest ik vrijdag 20 maart een pakket afrekenen voor wassen, knippen en modelleren.
Volgens de medewerkster heeft Team kapsalon sinds 1 januari 2015 deze pakketten ingevoerd. Nu maak ik al jaren geen gebruik van modelleren of drogen, maar nu moet ik voor een service betalen waar ik niet om vraag. Gevolg is een prijsverhoging van ruim 12%!
Team kapsalon stuurt regelmatig mails met aanbiedingen, maar deze verrassing is niet van te voren aangekondigd. Evenmin werd er in de kapsalon melding van gemaakt. Pas bij de kassa bleek dat ik verplicht was het gehele pakket te betalen.

Diezelfde dag heb ik een mail aan Teamkapsalon gestuurd met de vraag waarom vaste klanten verplicht een pakket moeten afnemen met een service waar geen gebruik van gemaakt wordt. Tot nu geen reactie en dat is erg jammer. Vandaar maar een poging via klachtenkompas.

De oplossing

In ieder geval een reactie op mijn mail van 20 maart 2015.
Oplossing: weer terug naar alleen afname van services als wassen en knippen. Er wordt ook nog een mogelijkheid geboden van een 4+1 gratis deal. Alleen op de website geen enkele informatie over de geldigheid van de deal en het eventueel vooruitbetalen van de 4 behandelingen. Graag alle informatie en voorwaarden op de website, niet alleen via de salon.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Team kapsalon hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Team kapsalon?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen