Klacht Tekeapynmakkum Pandjeshuis Koopplein Harlingen Woningontruiming Friesland: Iphone 6 blijkt clone en functioneert niet

Klachtnummer
# 100113
Gebruiker
Bud
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Via Marktplaats een iphone 6 64, gb gekocht bij Pandjeshuis Harlingen. Bij afhandeling van de betaling gaf de medewerker aan dat deze telefoon bij een klant was geleverd bij de verlenging van zijn abonnement en dat deze klant al een telefoon had. Als de telefoon aangetekend wordt verzonden en wordt geleverd blijkt het om een clone telefoon te gaan, iets wat achteraf net boven de adresgegevens in de advertentie staat.
In de reactie op mijn bod staat IPhone 6 64 gb en vervolgens wordt een clone geleverd.
Contact opgenomen en geprobeerd de koop te ontbinden. Na overleg van de verkoper kreeg ik te horen dat ze dat niet doen. Bij installeren van de telefoon blijkt mijn simkaart niet te werken. Hij pakt het signaal van mijn provider niet goed. Dit heb ik aangegeven aan de verkoper die aangaf dat de telefoon het wel deed. Ik zit nu met een clone telefoon die het niet doet en voor verkoper is de zaak afgedaan.


De oplossing

Ik wil de koop ontbinden

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Tekeapynmakkum Pandjeshuis Koopplein Harlingen Woningontruiming Friesland hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Tekeapynmakkum Pandjeshuis Koopplein Harlingen Woningontruiming Friesland?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen