Klacht Tele2: Slechte klantenservice van Tele2

Klachtnummer
# 262070
Gebruiker
MNahu
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Mijn mobile is door Tele2 geblokkeerd vanwege onverwacht hoge kosten. Ik was me ervan bewust dat ik hoge kosten zou maken, omda tik 2 dagen in het buitenland was. Kreeg netjes een sms om een aabetaling te doen zodat mijn mobile gedeblokkeerd werd, maar deze sms is per ongeluk gewist. Contact gehad via de chat op tele2.nl en daar is aangegeven om het handmatig te doen, het zou dan 5 werkdagen duren. 2/3 dagen laten opnieuw via de chat gevraagd of mijn betaling al binnen was, maar helaas dit was niet het geval. Precies 5 werkdagen later opnieuw via de chat contact gehad en mijn betaling is niet te traceren. Of ik dan even een betalingsbewijs wil mailen die binnen 10 werkdagen (!!!) beantwoord wordt.
Er wordt een sms gestuurd waarin een blokkering binnen 2 uur opgeheven kan worden ,maar een handmatige betaling duurt 5 werkdagen en als ik ook nog op antwoord op mijn betalingsbewijs moet wachten, kan het in total bijna 15 werkdagen (!!!!!!) duren!

Gewenste oplossing

Mijn blokkering per direct opheffen, aangezien ik de aanbetaling heb gedaan en een betalingsbewijs hiervan heb verstuurd. Tele2 moet zelf oplossen hoe zij de betaling kunnen traceren, gezien ik het rekeningnummer heb gekopieerd uit het gesprek met de chatmedewerker Sandra.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Tele2 hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Tele2?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen