Klacht TI-84shop: Producten niet leverbaar en aan het lijntje worden gehouden

Gebruiker1554958722

Op 22 april een playstation 5 disc bij ze besteld voor mijn zoontje. Hij was er al lang voor aan het sparen en had eindelijk genoeg geld om bij dit bedrijf de playstation te kunnen kopen. Op voorraad en 1 week levertijd, dus perfect!

Helaas kwam er geen playstation en na contact via WhatsApp te hebben gehad kreeg ik alleen maar uitstel te horen. Geen concrete datum wanneer er geleverd zou worden. Toen ik aangaf dat ik mogelijk een negatieve revieuw zou gaan plaatsen kreeg ik de vraag of ik wel een opleiding had genoten, of dat ik na de huishoudschool gestopt ben met school. Belachelijke uitspraak voor een bedrijf, en totaal niet relevant voor waar het over ging.

Ik moest steeds na een aantal dagen een appje sturen voor een update. Helaas kreeg ik dan nog steeds geen levertijd te horen, en heb uiteindelijk aangegeven de bestelling te willen annuleren.

Dat is gedaan en kreeg ik een bevestiging van. Helaas heb ik mijn geld nog niet terug binnen de beloofde termijn die ze aangaven in de app.

Ik heb voor mijn zoontje een playstation besteld en het geld maar voorgeschoten, zodat hij iig kan spelen maar heb hier wel een risico mee genomen mocht ik van ti-84 shop mijn geld niet terugkrijgen. Het is niet dat ik het geld kan missen maar wilde dat hij ook niet de dupe moest worden van dit bedrijf.

Mijn advies is om hier niet te kopen! De voorraad en levertijden kloppen niet, communicatie is slecht en als je tegen ze in gaat vallen ze je persoonlijk aan. Je wordt aan het lijntje gehouden.

Ik hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, dan laat ik dat hier ook weten......

Ik wil mijn geld terug, verder niets.

TI-84shop is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Gebruiker1554958722
    Na mijn klacht kreeg ik binnen een uur een app dat het zo snel mogelijk geregelt zou worden. Nog steeds geen geld maar zou vandaag overgemaakt worden en begin volgende week op mijn rekening moeten staan. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken.....
    Gebruiker1554958722
    Na mijn klacht werd de communicatie beter en kreeg ik het gevoel dat ik meer serieus genomen werd. Uiteindelijk kreeg ik een mailmet een krediet nota en had ik op 29 mijn geld terug.

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren

Ook een klacht indienen over TI-84shop?