Klacht Tinder: Zonder reden geblokkeerd van Tinder

Klachtnummer
# 603531
Gebruiker
AcerPlatanoides
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Na slechts enkele uren actief op het platform zonder enige reden permanent geblokkeerd. Via de mail nadere uitleg gevraagd maar tevergeefs krijg je een standaard antwoord. Ook is het niet mogelijk om je blokkade met wederzijds contact op te heffen indien er geen sprake is van een geldige reden. Ik was betaald lid, gelukkig ken ik de wetgeving voldoende om te weten dat je binnen 14 dagen na aankoop restitutie kan indienen en zo je geld weer retour kunt krijgen.
Het moment voor de blokkade werd ik gevraagd me te verifiëren, en zo gezegd zo gedaan. Ik werd goedgekeurd, maar alsnog hielden ze mijn account offline. Enkele uren later kreeg ik het bericht dat mijn account permanent verwijderd is van het platform. Het vermoeden bij mij is dat dit een systeem fout is, aangezien ik nog wel goedgekeurd werd. Wat mij het meest dwarszit is dat ik wil weten wat ik in hun ogen 'fout' heb gedaan.

Gewenste oplossing

Graag verantwoording waarom mijn account geblokkeerd is, en niet het standaard antwoord; 'u hebt onze richtlijnen geschonden'. Indien het inderdaad onterecht blijkt, wil ik de toegang tot het platform weer terug.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Tinder hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Tinder?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen