Klacht Tisasite.com: het niet terugstorten van geld na het retourneren binnen 7 dagen van bestelde goederen

F

Ik heb een aantal artikelen besteld via internet voor mijn vloer, waaronder olie. Ik heb de bestelde olie na ontvangst meteen ongeopend weer teruggestuurd naar Tisasite. Per mail melde men echter dat ze geen olie terugnamen. In hun voorwaarden op hun site stond letterlijk: Lijmen, olien, lakken en wassen en aanverwante artikelen worden NOOIT retour genomen als deze zijn geopend of beschadigd of zijn blootgesteld aan negatieve invloeden van buitenaf, en de order na de wettelijke 7 werkdagen word geretourneerd! Ik heb een aangetekende brief gestuurd en er zijn verschillende emails heen en weer gegaan. Tot op heden blijft Tisasite.com geld terugstorten weigeren. Ook de importeur van de betreffende WOCA-olie, zegt dat deze olie gewoon te retourneren is en dat zij zelf ook vaker olie terugkrijgen, als de fles maar niet geopend is. Vreemd genoeg zijn wel sindsdien de voorwaarden online 'ineens' veranderd in: Lijmen,olien, lakken en wassen en aanverwante artikelen worden NOOIT retour genomen.

Bij bestellen via internet heeft de consument recht op het retourneren van de bestelde producten binnen 7 dagen zonder opgaaf van reden. Dit geld ook voor producten als olie voor vloeren. Zelfs volgens de voorwaarden op hun website voldeed ik daar aan, aangezien de olie ongeopend was. Zelfs de importeur van de betreffende olie, WOCA, geeft mij daar volledig gelijk in en neemt zelf ook regelmatig olie terug. Ook de consumentenbond geeft mij gelijk. Ik wil dus gewoon het volledig betaalde bedrag van de olie terug. Ik vind het ook heel vreemd dat een internetbedrijf, dat zegt een groot te zijn in hun branche hier zo moeilijk over blijft doen, terwijl voor de buitenwereld overduidelijk is wie er gelijk heeft.

Wij vinden dat Tisasite.com hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Tisasite.com?