Klacht Total Energie: Contracten gebonden op naam van bedrijf zonder eigenaar gesproken te hebben.

Klachtnummer
# 321830
Gebruiker
Annoniem2018
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Namens Nationale Adviesbond wordt er gebeld op privé huistelefoon. Hier word vervolgens een contract klaar gezet waar anderen akkoord mee kunnen gaan. Het betreft om mijn schoonmoeder die een contract zou moeten ondertekenen op mijn zakelijk bedrijfsnaam.

Contracten worden op mijn bedrijfsnaam gezet zonder dit gezien te hebben. Wanneer er vandaag weer werd gebeld moest er bevestigd worden om het contract in te laten gaan zonder enige kennis. Het lezen van de algemene voorwaarden mochten wij niet van Nationale Adviesbond, dit mocht van de meneer pas na het gesprek. Wanneer wij geen akkoord geven werd de meneer boos en heeft vervolgens zonder pardon opgehangen.

Ik neem het zeer kwalijk dat Nationale Advies bond misbruik maakt van de situatie en contracten opstelt zonder met de eigenaar van het bedrijf gesproken te hebben. Daarnaast neem ik het Total-Energie kwalijk van het feit dat hun samen werken met een amateurbedrijf gemaand Nationale Adviesbond.

De oplossing

Schadevergoeding voor de tijd en persoonlijke excuses van Total.

2 reacties

 1. Auteur
  Total Energie
  Datum
  Geachte heer, mevrouw Meinders,

  Ik vind dit heel vervelend om te horen. Ik ga voor u kijken wat ik voor u kan doen en proberen zo snel mogelijk toch een oplossing voor u regelen. Graag ontvangen wij eerst uw contactgegevens (KvK nummer en e-mailadres). Kunt u met ons hierover contact opnemen? Dan kunnen wij uw klacht in behandeling nemen. Op dit moment zijn wij goed bereikbaar via live chat op https://www.total-energie.nl/total-contact. Wij reageren tussen 7 en 23u binnen 1 minuut.

  U kunt ook via Klachtenkompas een privé bericht met uw gegevens achterlaten.

  Met vriendelijke groet,

  Mark
 2. Auteur
  Annoniem2018
  Datum
  Beste Mark,

  Ik zou het waarderen als jullie mijn naam niet op het internet plaatsen zoals hierboven. De website benoemd dat mijn persoonlijke gegevens niet online worden gezet.

  Daarnaast zal ik mijn gegevens opsturen.

  Groeten,

Ook een klacht indienen over Total Energie?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen