Wij vinden dat TravelOn hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht TravelOn: 3 daagse reis disney parijs van travelon.
De klacht
om met de deur in huis te vallen. het is TOTAAL niet waar TRAVELON mee adverteert.het is een grote JANBOEL en word behandeld als vee.
MISSCHIEN met alle goede bedoelingen van de reis organisator,maar je bent aan de GRILLEN van de chauffeur overgeleverd die te pas en te onpas het reis schema even aanpast en VOORAL ook inkort. komt te laat,vertrekt te laat,en laat je aan je lot over.
geen tour,geen vuurwerk in disney(omdat deze eerder weg wilde) 3e dag ook drama,nog geen mogelijkheid om zelfs n kop koffie te drinken.nee vlug weer weg. MAAR OP DE TERUGWEG HAD DE CHAUFFEUR WEL ALLE TIJD OM TABAK EN SIGARETTEN TE KOPEN VOOR FAMILIE EN VRIENDEN IN BELGIE.
wat hebben wij een domper gehad met deze reis met travelon,en wij niet alleen lees ik
dit bedrijf moet wat anders gaan doen,maar geen reizen organiseren.
De oplossing
NOU,ik lees hier van alles en kom tot de conclusie dat TRAVELON je afscheept met een of andere waardebon ed. het is te TRIEST voor woorden. bah bah wat een organisatie. het interesseert ze niet eens om het netjes op te lossen.laat deze maar met een nette en passende oplossing komen(en niet per mail,niet jezelf verstoppen achter je pc)
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.