Klacht Triumph: Bij retour wachttijd voor geld terug veel te lang

Klachtnummer
# 563902
Gebruiker
MiriamT
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik had 2 bh"s besteld waarvan ik er 1 terug gestuurd heb op 13-10-2021. Deze is op 15-10-2021 aangekomen in Hengelo volgens track en trace. Nu (3-11-2021) nog steeds geen bevestiging en geen geld terug.
Gisteren hierover gebeld, krijg ik eerst iemand die ophangt wat ik al vreemd vind. Terug gebeld: krijg ik een vriendelijke jongen aan de lijn die zegt dat de bh pas op 28-10 is aangekomen in Hengelo en doorgaat naar Duitsland wat 10 werkdagen kan duren! Heel vreemd dat hij iets anders ziet op track en trace dan ik!
Voor alle zekerheid ook een mail gestuurd met mijn vraag. Krijg ik weer een ander antwoord: de bh is pas op 27-10 aangekomen in Hengelo en zal door gestuurd worden naar Duitsland. Uiterlijk 10-11 zal ik hiervan iets horen.
Ik vind het schandalig dat ik zolang op geld terug moet wachten en kennelijk ergens is Hengelo niet doorgestuurd wordt. Ik moet hun wel direct betalen maar zij doen er een maand over voordat ze terug betalen (als ze dat al doen, tot nu toe niks terug ontvangen.

Gewenste oplossing

Mijn geld retour, nu

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Triumph hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Triumph?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen