Wij vinden dat Triumph hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Triumph: Te lang moeten wachten op bevestiging ontvangst retourzending en daardoor ook op retour krijgen van
3 mei jl. 3 bh's online gekocht, € 149,85 meteen moeten betalen. Drie dagen later zie ik de aanbieding 25% korting bij aankoop van minimaal 3 bh's. Ik neem contact op met klantenservice en mij wordt geadviseerd opnieuw 3 bh's te kopen met korting en de eerste bestelling te retourneren. Ik doe dit 7 mei, zie niet op tijd dat ik een code voor de korting moet invullen, neem meteen contact op met de klantenservice maar de korting kan helaas niet achteraf nog worden verrekend. Dit is mijn eigen stomme fout maar heel spijtig dat Triumph niet iets kan doen om het alsnog te verrekenen. Weer dus € 149,85 betaald.Mijn eerste bestelling van 3 mei krijg ik 12 mei, stuur deze meteen retour. Via track&trace zie ik dat het pakket 13 mei is overgedragen aan Triumph in Hengelo. Ik heb daar geen bevestiging van gekregen. De tweede bestelling van 7 mei ontvang ik 14 mei en stuur deze ook retour, door Postnl op 16 mei overgedragen aan Triumph, ook geen bevestiging van gekregen.
Volgens de klantenservice kan het 10 tot 14 werkdagen duren voordat ik een bevestiging van ontvangst krijg en dan zal ik nog minimaal een week op mijn geld moeten wachten! Ik ben het daar niet mee eens en volgens de mevrouw van de Consumentenbond is dit ook wel héél erg lang voordat een retourzending wordt afgehandeld.
Triumph beschikt op deze manier wel heel lang over mijn geld, 2x 149,85!
Daarnaast is het ook nog een ramp om telefonisch contact te krijgen met de klantenservice maar dat terzijde.
Ik hoop dat u naar mijn klacht wil kijken en iets voor mij kan doen.
Vriendelijke groet,
Joke Prins - Warmerdam
Eerder mijn geld retour.Bedrijf status