Klacht Tuinexpress.nl: Slecht en ongebruikelijk picknicktafel.

studioREL

Recent heb ik een picknicktafel (simone) gekocht bij tuinexpress. Na paar weken in de zon kwam zoveel hars eruit dat het is niet meer mogelijk om te gebruiken. Op de webpagina van deze product staat nergens informatie over dit probleem. Tuinexpress klantendienst zei tegen mij dat ik moet de tafel schoonmaken met alcohol, wachten tot het minder heet woord (herfst?) en daarna schuren en een laag biets overheen. Lieve tuinexpress, ik heb een picknicktafel gekocht en geen KLUS!!!

Inruilen voor een beter product (kan ook duurdere zijn, betaal ik het verschil)

Tuinexpress.nl
    Hars is een natuurlijk proces wat kan voorkomen bij hout. Dit heeft te maken met de hoge temperatuurverschillen. Men moet de picknicktafel laten uitharsen en kan het daarna met Wodka schoon vegen. In het najaar kan men het bankje dan opnieuw behandelen met een beits en dan is de picknicktafel weer als nieuw. Zie ook onze hangtag die in elke doos is toegevoegd. Hierop staat ook vermeldt dat hars kan voorkomen op het product.

Ook een klacht indienen over Tuinexpress.nl?