Opgelost door Ullapopken.nl: Bestelling wordt niet geleverd na ideal betaling

happy Opgelost
T. Vroom- de Blank

Bestelling gedaan en per ideal betaald. Vervolgens bestelling niet binnen de gestelde termijn ontvangen. Zelf afgelopen zaterdag 25-7-2020 gebeld. Kreeg te horen dat ik niet betaald zou hebben. Vervolgens dat de ideal betaling niet goed zou zijn gegaan en daarna dat ik te weinig betaald zou hebben.
Bij ideal betaling en het invullen van een vouchercode kan je het bedrag niet zelf invullen of echt niets zelf veranderen.
Mocht er iets toch verkeerd zijn ingesteld in het computerprogramma van ulla popken.nl, dan moet je dat niet op de klant verhalen.
Daarnaast eigenlijk ook de klant bedreigen dat je volgens haar nog €7,- moet betalen, anders krijg je je bestelling niet toegezonden.
Dit noem ik geen klantenservice, als de klant niets verkeerds heeft gedaan.
Wachtend op uw reactie.

Dat men mijn bestelling acuut gaan leveren
Geachte mevrouw Vroom-de Blank, Hartelijk dank voor uw email en onze excuses voor de late reactie. Helaas hebben wij op het moment ivm met een enorme drukte en de diverse corona maatregelingen iets achterstand. Uw bestelling en de betaling hebben wij in goede orde ontvangen en de bestelling wordt vandaag verstuurd. Het door u betaalde bedrag was correct. Helaas was er een misverstand over de kortingscode, of deze nou over 10€ of 10% ging. Onze excuses voor het misverstand. Met vriendelijke groet, Nadja Fuss Ulla Popken C.V. Antwoordnummer 5038 - 3000 VB Rotterdam Klantenservice 0800 020 14 22 service@ullapopken.nl www.ullapopken.nl RCS 320 644 74 Directie: Thomas Schneider, Barbara Arnold-Reinschmidt, Ralf Keller
happy

Wij vinden dat Ullapopken.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Ullapopken.nl?