Opgelost door Ullapopken.nl: Bestelling wordt niet geleverd na ideal betaling

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 467548
Gebruiker
T. Vroom- de Blank
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Bestelling gedaan en per ideal betaald. Vervolgens bestelling niet binnen de gestelde termijn ontvangen. Zelf afgelopen zaterdag 25-7-2020 gebeld. Kreeg te horen dat ik niet betaald zou hebben. Vervolgens dat de ideal betaling niet goed zou zijn gegaan en daarna dat ik te weinig betaald zou hebben.
Bij ideal betaling en het invullen van een vouchercode kan je het bedrag niet zelf invullen of echt niets zelf veranderen.
Mocht er iets toch verkeerd zijn ingesteld in het computerprogramma van ulla popken.nl, dan moet je dat niet op de klant verhalen.
Daarnaast eigenlijk ook de klant bedreigen dat je volgens haar nog €7,- moet betalen, anders krijg je je bestelling niet toegezonden.
Dit noem ik geen klantenservice, als de klant niets verkeerds heeft gedaan.
Wachtend op uw reactie.

Gewenste oplossing

Dat men mijn bestelling acuut gaan leveren
Geboden oplossing
Geachte mevrouw Vroom-de Blank, Hartelijk dank voor uw email en onze excuses voor de late reactie. Helaas hebben wij op het moment ivm met een enorme drukte en de diverse corona maatregelingen iets achterstand. Uw bestelling en de betaling hebben wij in goede orde ontvangen en de bestelling wordt vandaag verstuurd. Het door u betaalde bedrag was correct. Helaas was er een misverstand over de kortingscode, of deze nou over 10€ of 10% ging. Onze excuses voor het misverstand. Met vriendelijke groet, Nadja Fuss Ulla Popken C.V. Antwoordnummer 5038 - 3000 VB Rotterdam Klantenservice 0800 020 14 22 service@ullapopken.nl www.ullapopken.nl RCS 320 644 74 Directie: Thomas Schneider, Barbara Arnold-Reinschmidt, Ralf Keller
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Ullapopken.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Ullapopken.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen