Klacht Unilever Nederland: Plastic sunblokje lost niet op in afwasmachine.

Klachtnummer
# 280237
Gebruiker
Johan Boersma
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Wij gebruiken het product Sun Classic in onze afwasmachine.
Op de verpakking van dit product staat dat het blokje niet uit het plastic (hydrofilm?) gehaald behoeft te worden voordat het gebruikt wordt.
Helaas is er toch plastic achtergebleven in het filter. Filter is inmiddels schoongemaakt. Momenteel onze afwasmachine niet meer bruikbaar omdat het geen water meer pompt. Dit zou volgens de vakman goed te maken kunnen hebben met mogelijk toch nog plastic dat elders in de afwasmachine is achtergebleven…….
Dit is inderdaad inmiddels hersteld door een monteur van Miele (kosten €96,00)
U zult begrijpen dat wij hier totaal niet blij mee zijn. Wij hebben onlangs diverse dozen (60 (Maxi pack en 37) in de reclame aangeschaft. U begrijpt dat wij straks angstig zijn, nu de afwasmachine weer is gerepareerd, dit product verder te gebruiken.
Ik heb gevraagd wat Unilever voor ons kan doen. Het product van hen voldoet niet aan datgene wat verkondigd wordt.
Wij krijgen als antwoord terug dat het plastic helemaal oplost en dat ik het maar uit moet proberen in een kopje heet water………. Er wordt dus gesuggereerd dat ik/wij zomaar een verhaaltje ophangen en dus onwaarheden vertellen. Dit terwijl ik een foto met de eerder aan hen verzonden klacht heb bijgevoegd……….
Dat een bedrijf er zich zo makkelijk van af maakt en de klant in de kou laat staan is echt, op zijn minst, onbeschoft te noemen. Men laat zich niet meer horen……..!!!!!

De oplossing

Dat er normaal gecommuniceerd kan worden en dat men zich niet afdoet met een mailtje waarin de klant als leugenaar wordt neergezet.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Unilever Nederland hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Unilever Nederland?