Klacht Urban Arrow: Bekende klacht met de piepende remmen en het uitblijven van elke vorm van service en garantie

Nienke

Ik heb een urban arrow bakfiets van €5000 uit het jaar 2019, met de bekende piepende remmen. Iedereen kijkt om als ik remmend een stoplicht nader, alsof ik met een oud barrel aan kom fietsen, maar in plaats daarvan kom ik met een fiets van €5000!!!!! De fietsenhandel waar de fiets is gekocht lost het steeds voor korte termijn op, hierdoor kom ik vaak eens per maand langs. Het geeft nog weinig fiets plezier. Je verwacht het niet van zo’n dure fiets, laat staan de enorm slechte service, of eigenlijk meer het gebrek aan service vanuit urban arrow zelf. Het probleem is bekend, maar er wordt niks aan gedaan! Daarnaast begeven ook verschillende onderdelen het vrij snel, als bv de voorlamp. Kwalitatief is het absoluut het bedrag niet waard, zeker niet in combinatie met de garantie en service die je niet krijgt

Probleem van de remmen oplossen!!!
Urban arrow laat niks van zich horen. Ze verdienen liever, dan dat ze klachten oplossen

Urban Arrow is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ook een klacht indienen over Urban Arrow?