Klacht Urban Arrow: Prijs kwaliteit niet in verhouding.

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 650726
Gebruiker
marcel_gro_80
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Gister telefoon gehad van mijn fietsenmaker bij wie ik mijn urban arrow in onderhoud heb. Kreeg ik te horen dat achternaaf versleten is en vervangen moet worden.
Dit gaat dus blijkbaar €525,- kosten. Dat vind ik nog al wat voor een fietst die ik drie jaar geleden heb gekocht voor €5000.- .
Ook zijn de remmen al twee keer uitgevallen door het knappen van de leiding. Lagers bij voorwiel moesten vervangen omdat het voorwiel heftig begon te schudden bij Max snelheid. Originele trapper binnen 1,5 jaar kapot.
Zo ben elk jaar los van de standaard grote beurt toch ook nog steeds veel extra geld kwijt. Heb straks al meer als €1000,- aan extra geld uit gegeven. Dat is meer dan dat ik de afgelopen 3 jaar aan onderhoud voor mijn auto heb betaald, bouwjaar 2011 en 300.000 km op de teller.
Heb niet het gevoel dat ik waar voor mijn geld heb gekregen. Direct contact met iemand van urban arrow is tot op heden ook niet gelukt. Als hij rijdt is het overigens een fijne fiets, maar ben altijd getemperd in mijn enthousiasme als men vraagt in mijn sociale netwerk wat ik van de fiets vind.

Gewenste oplossing

Alles dat er aan kan bijdragen om een blije/trotse urban arrow rijder te zijn.
Geboden oplossing
Praten in algemeenheden en verveld dat er geen rechtstreeks contact mogelijk is.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

1 reactie

 1. Auteur
  Urban Arrow
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste M. van der Schuur,

  Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je fiets. We doen ons uiterste best om producten van hoge kwaliteit te leveren en handelen daar ook naar wat betreft onze keuzes aan onderdelen, testprocedures etc. Desalniettemin zijn onze fietsen gebruiksvoorwerpen, die vaak op dagelijkse basis gebruikt worden en allerlei weersomstandigheden te verduren krijgen. Dan kan het gebeuren dat onderdelen schade oplopen; dat kunnen we helaas niet helemaal voorkomen.

  We waarderen het wel dat je deze feedback naar ons stuurt, dan kunnen we hier rekening mee houden bij de verdere ontwikkeling van onze producten.

  Goed te horen dat je de fiets regelmatig door je dealer laat onderhouden, daarmee hou je de kans op schades in ieder geval beperkt. We vertrouwen erop dat je dealer je verder zal helpen bij het repareren en onderhouden van je fiets.

  Elk vervoersmiddel heeft onderhoud nodig en onze fietsen zijn daar geen uitzondering op. We wensen je desondanks nog veel rijplezier met je fiets!

  Met vriendelijke groeten,
  Team Urban Arrow

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Urban Arrow?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen