Wij vinden dat Usa travel visa hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Usa travel visa: geen toestemming esta visa voor usa
mijn zoon zou met zijn vrienden op vakantie gaan naar New York en daarna Miami voor 2 weken op 7 december.Ze hebben samen online de esta formulier ingevuld.Al weken voordat ze op vakantie zouden gaan hebben ze dit online aangevraagd.
Mijn zoon kreeg geen toestemming en zijn vrienden wel.
Waarom hij niet? Hij moest met een creditkaart bellen naar de ambassade wat 15 euro kost. Een afspraak daar kost 120 euro. Foto's en postzegels van € 7.50 hebben we ook nog moeten kopen. Hij heeft daar lang moeten wachten om als antwoordt te krijgen dat hij naar huis kon gaan en wachten op antwoord.
Hij heeft ze iedere dag gemaild. Vlak voordat het 7 december was nog een afspraak bij de ambassade gemaakt weer 120 euro weer 15 euro telefoonkosten!! Hij heeft nog steeds geen antwoord! Waarom?? Zijn vrienden zijn ondertussen WEL gegaan en hij niet. Mijn zoon en zijn vrienden zijn 19 jaar oud. Wat is de reden weten we niet.
Hij is gewoon nederlandse. Niemand snapt het en vind het niet gewoon.
ik wil weten waarom hij geen visum heeft gekregen en wat zijn de reden van de ambassade? Pikken ze mensen uit of zo? Slaat nergens op.En het geld? Zoveel uitgegeven voor een reis die hij niet mocht afleggen.
En als je nou geen creditkaart hebt om te bellen? Hoe kan een persoon van 19 een creditkaart hebben? En al die vragen van waarom ga je op vakantie met wie ga je en wie bekostigd je vakantie. Wij natuurlijk als ouders. Zij weten toch alles over je?
Laat ze dan in iedergeval het geld en de kosten teruggeven aan mijn kind.
Absurd gewoon.Het heeft hem meer gekost dan de ticket!!