Klacht Uw Huis Veilig: als je een verkoper van Zo Veilig aan de deur (zeggen ga weg)
De klacht
DE KLACHTBen er nu 5 jaar 2013 bij nog een jaar en ik kan er onder uit hoop ik nu het is zo 5 jaar geleden hadden je een verkoper van UWHUISVEILIG aan de deur . zij doen we het voedsel mij dan veiliger hier nu oke najaar weken alles geïsoleerd door UWHUISVEILIG andere ales werken perfect tot aan de meldkamer toe automatisch incasso af gegeven eerstejaars liep alles goed en toen begon de ellende weet niets meer afgeschreven dus steets aanmaningen dat ik achter liep steets eoro 38.95 betaald per maand. maart ik betaald euro 114.00 en april euro 114.00 en 38.95. de verkoper van UwHuisVeilig zegt niks over de twee betalingen van euro 114.00. september 2013 meldkamer G4S zei dat uw account is gesloten en dat u contact moet opnemen met UwHuisVeilig voor meer informatie. maar de automatisch incasso for 38.95 wordt nog steeds van mijn bankrekening afgehaald. brief van UwHuisVeilig maart 2014 mijn beveiligingssysteem toe is aan het jaarlijks onderhoud. onze installateur zal uw systeem op werkzaamhied controleren en de batterijen preventief vervangen. op controleren de GSM-module is kapot en een nieuw op controleren de GSM-module is kapot en ik moet een nieuw GSM-module geïnstalleerd datum 03-03-2014. op 01-07-2014 ik moet betaal euro 135.00 (binnen garantie). Datum 22 november 2016 brief van G4S. download nu de G4S alarmcentrale aap. voor uitgebredere rapportages kunt ook u via uw pc of laptop terecht in het alarmcentrale porttaal. met de alarmcentrale aap.de nieuwe aap van G4S werkt niet ook mijn alarmsysteem. UwHuisVeilig heeft nu een nieuwe naam Zo Veilig. 2017 Zo Veilig zegt dat het alarmsysteem goed is. de aap van G4S werkt niet ook mijn alarmsysteem aap van Zo Veilig. Ik heb betaald euro 2517.11 voor een nep/defect systeem. ik will opzegging mijn abonnement vanaf maart 2018
De oplossing
Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.