Opgelost door Vakantieveilingen.nl: Ik moet voor iets betalen waar ik geen weet van heb. Ik heb ook nooit een bod gedaan op het product.

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 599671
Gebruiker
Lotte
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Er is een bod gedaan volgens vakantie veilingen, terwijl ik daar helemaal geen weet van heb. Het product was voor mij geheel onbekend. Ik heb nu ineens een boete van 40 euro via een incassobureau. Via het incassobureau wordt ik zeer vriendelijk geholpen, zij gaan het voor mij uitzoeken. Wanneer in vakantie veilingen bel voor informatie wordt ik zeer onvriendelijk behandeld en zegt de medewerker op een zeer onbeschofte manier dat ik gewoon moet betalen en drukt mij vervolgens gewoon weg. Fraudeurs zijn het!

Gewenste oplossing

Dat het bedrag wordt kwijtgescholden en dat ik netjes wordt behandeld. Ook wil ik dat mijn account bij vakantie veilingen wordt stopgezet, want ik wil er niets meer mee te maken hebben..
Geboden oplossing
Ik heb een vriendelijke mail gekregen dat ik de kosten niet hoef te betalen. Het is op deze manier netjes opgelost..
Status
opgelost
Beoordeling
content

1 reactie

  1. Auteur
    Vakantieveilingen.nl
    Datum
    Hii, wat vervelend om te horen dat een veiling naar Intrum gestuurd is. Ik heb even met je meegekeken en ik zie dat mijn collega jou een mail gestuurd heeft met een geboden oplossing. Als je niks ontvangen hebt, check dan ook even jouw spammap. Gr Kim

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Vakantieveilingen.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen