Klacht Vakantieveilingen.nl: misleidende veiling

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 368487
Gebruiker
fam
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Vandaag waren wij heel blij met onze gewonnen veiling. We waren in de veronderstelling dat we met ons gezin (6 pers) een lang weekend weg konden met Pinksteren bij Oostappengroep. Boven de veiling stond even eropuit tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Dat laatste wilden wij en dus zijn we gaan bieden. Nu we gewonnen hebben blijkt echter dat we helemaal niet weg kunnen met Pinksteren. Er zijn geen 6 persoons accommodaties meer beschikbaar. Ik heb gebeld met Oostappen groep. Zij zeggen dat de veiling is op basis van beschikbaarheid. Maar er staat ook duidelijk dat het gaat om een weekend weg met Pinksteren. Ik vind het heel erg misleidend en jammer dat er nu niet meer met ons mee wordt gedacht. Sorry mevrouw u kunt wel een 4 persoons chalet huren (2 kinderen thuislaten?!) of een ander weekend (die weekenden zijn de kinderen en wij niet vrij). Het enige wat we te horen krijgen is dat we niet meer kunnen annuleren. Een andere oplossing die ze geven is dat we kunnen proberen door te verkopen. Inmiddels zijn er ook nog amper 4 persoons chalets vrij met Pinksteren en durven we niet eens door te verkopen omdat we niet anderen dezelfde teleurstelling willen geven als dat ons gebeurd is. We zijn erg teleurgesteld. Er wordt niet meegedacht we worden gewoon gewezen op de 'kleine' lettertjes

De oplossing

Mee denken hoe wij toch met ons gezin weg kunnen met Pinksteren of ons geld terug.

1 reactie

 1. Auteur
  Vakantieveilingen.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Dag L. Hoekstra,

  Ik ben reeds met jullie in gesprek via Facebook. Fijn dat jullie geboekt hebben.We wensen jullie alvast een plezierig verblijf toe!

  Groetjes,

  Wim

Uiteindelijke oplossing

Auteur
fam
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen oplossing. We moesten maar gewoon een ander weekend boeken want Pinksteren zat vol. Ondanks dat er nog zeker chalets vrij waren met Pinksteren bij Oostappen werd er gezegd dat die niet bij de vakantieveilingen horen. Zelfs bij betalen niet mogelijk en ook Vakantieveilingen heeft geen poging gedaan tot bemiddelen. Enige reactie die we kregen: 'jammer dat er geen 6 persoons accommodatie beschikbaar is. Fijn dat je toch hebt kunnen boeken en we wensen je een fijne vakantie'.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Vakantieveilingen.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen