Klacht Vakantieveilingen.nl: Vouchers gekocht voor fletcherhotel en niet te boeken in een weekend helaas !

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 691261
Gebruiker
ATM Freriks
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ik heb 3 vouchers gekocht (had ik dit maar nooit gedaan) voor vakantieveilingen zijn er maar een bepaald aantal kamers vrij van de vele fletcher hotels. Beter had ik niet kunnen veilen want ik kijk nu al meer dan 5 weken vooruit elke dag of er geen hotelkamer vrij komt in een weekend. Et staat bij de omschrijving niet bij dat het helemaal niet kan ! Er komen zeer weinig of helemaal geen kamers vrij . We hadden beter rechtstreeks bij andere hotels kunnen boeken . In totaal aardig wat geld kwijt geraakt aan 3 vouchers die we niet kunnen boeken . Ja op zondag/maandag wanneer wij en vele anderen niet kunnen wanneer we weer moeten werken. Zeg dan in de omschrijving niet te boeken in een weekend dan is het voor iedereen duidelijk !! We weten ook dat het in een weekend bij moeten betalen maar fletcher geef meer hotelkamers vrij dan krijg je niet zoveel klachten ! Zoveel hotels/ zoveel mensen die bieden op iets wat je niet kan boeken in een weekend !

Gewenste oplossing

Dat ik mijn vouchers (desnoods met bij betalen ) kan boeken in een weekend naar een leuk fletcherhotel wat we zelf uit kunnen zoeken !! Had een mailtje gehad van fletcher maar heb er niks aan :


Hartelijk dank voor uw e-mail.

Jammer om te vernemen dat u teleurgesteld bent in uw vouchers. Vouchers zijn een leuke manier om op een voordelige manier te overnachten in één van onze hotels. U koopt dan ook geen voucher voor een specifieke datum of hotel. Wenst u zekerheid qua hotel en aankomstdatum? Dan is het advies om een reguliere boeking te maken.

Onze vouchers kunnen te allen tijde geboekt worden op basis van actiebeschikbaarheid. Enige flexibiliteit, in zowel aankomstdatum als hotel, is dan ook wenselijk.

Ja fletcher hotel dit vermelden jullie niet zo op vakantieveilingen ! Dan hadden we ze niet eens gekocht en liever rechtstreeks geboekt, en we hoeven niet specifiek dat hotel of een bepaalde datum maar heel graag beschikbaarheid !!
Geboden oplossing
Geen oplossing standaard mail die ze je weer toesturen !!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Vakantieveilingen.nl
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Dit is onze laatste reactie
  Deze reactie is verborgen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Vakantieveilingen.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen