Klacht Vakfotografen Mediagroep: Dreigmail na afzeggen fotoshoot

Klachtnummer
# 54499
Gebruiker
Mentink
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Nadat mijn dochter zich telefonisch had opgegeven (Januari) voor een fotoschoot op 17 Maart wilde ze er later toch vanaf zien omdat het haar financieel niet uitkwam.
Dit heeft ze per mail gedaan en hierop kwam direct een antwoord retour in een zeer dreigen mail. Hierop werd ze gewezen op haar te late afzegging en dat als ze niet op de afgesproken data verscheen haar de kosten van 4 freelancers die zouden zijn geboekt in rekening zouden worden gebracht 250 euro + 125 euro voor de fotoschoot, en bij weigering om dit te betalen de kosten van de rechtbank 700 euro te betalen. Nu zijn mijn dochter en ik afgelopen maandag hier toch naar toe gegaan (en geld moeten lenen) om problemen te voorkomen, ik heb de klacht bij binnenkomst ook direct kenbaar gemaakt. Maar nu blijkt dat er iemand was voor de make-up en de fotograaf zelf, van de 4 freelancers hebben wij niemand gezien. Vreemd dat er totaal geen begrip wordt getoond voor haar financiele zorg.

Gewenste oplossing

Ik had heel graag van het contract afgewild maar nu zijn wij er geweest en hebben betaald, maar door deze ervaring waarin de fotoshoot door 2 personen is uitgevoerd en niet door de extra 4 freelancers die zouden zijn ingehuurd waarvoor wij de extra kosten zouden moeten betalen en het niet tonen voor begrip zou ik graag een compensatie willen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vakfotografen Mediagroep hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vakfotografen Mediagroep?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen