Wij vinden dat Van Zee Vastgoed BV hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Van Zee Vastgoed BV: borg niet terug krijgen
na het beeindigen van mijn huurcontract, waarin ik in mijn huurperiode vele dure verbeteringen aan het huis heb gemaakt maar helaas de gezondheidsomstandigheden zo slecht bleven dat ik toch het huis moest verlaten, is mijn huurbaas ( makelaardij van Zee) niet bereid mijn borg van 1275 euro terug te betalen. Ik heb zelfs niet de kans gehad om spullen die van mij waren ( laminaat, thermostaat, keukenkastjes) die hij zou overnemen maar niet voor wil betalen eruit te halen. hij heeft het slot veranderd en dat was het. ben nu al vier maanden bezig om het bedrag wat voor mij echt heel hoog is terug te krijgen.Gewenste oplossing
het nestje terug betalen van mijn borg, heb nooit huurachterstand gehad en heb het huis in een betere toestand achtergelaten dan toen ik het huurde dus lijkt me logischBedrijf status