Klacht VanDijk.nl: volledig bruikbaar boek afgekeurd ivm waterschade?
12 juli 2017, TilburgOuder van Stan van de Berk zijnde Jack van de Berk
Hontenissestraat 32
5045CC Tilburg
Afwijkend adres zoals bij jullie bekend is
Raamsdonkstraat 6
5035DE Tilburg
Inlevernummer 3997563
Klantnummer CW7465
Geachte heer/mevrouw,
Mijn zoon heeft boeken ingeleverd en tot mijn verbazing is er een boek niet retour ingenomen het betreft het boek met artikelnummer 7961410 Nieuw Nederlands (5e editie) 1 Vmbo t/h.
Dit boek is destijds geleverd als zijnde gebruikt en ziet er hetzelfde uit als toen het vorig jaar in ons bruikleen bezit kwam. Ik verbaas mij dan ook ten zeerste dat het boek gekenmerkt wordt door “waterschade”. Omdat,
· Dit wel of niet zichtbare waterschade, doet niks af aan de leesbaarheid en of bruikbaarheid.
· Het boek is zorgvuldig gebruikt en had deze schade ook vorig jaar al desalniettemin hebben wij hierover geen melding gemaakt omdat het prima te gebruiken is.
Het verbaast ons zeer dat het boek nu afgekeurd wordt en dat,
· Het boek ook zonder schade geen waarde meer heeft omdat het 5 jaar of ouder is uitgegeven druk uit 2011 (zie jullie voorwaarden)
Ons bekruipt het nare gevoel dat dit boek onterecht is afgekeurd vervolgens geen waarde heeft, doch ook de ongeschonden exemplaren hebben geen waarde en dat u nu toevalligerwijze het duurste boek uit de lijst bij ons declareert.
Ik betwist ten zeerste de mate van door u vastgestelde waterschade en de onbruikbaarheid daardoor van het boek.
Ik verzoek u dit boek opnieuw te beoordelen (zie foto´s) en terug te komen op de gestuurde schade factuur.
Mogelijk kan ik het boek opsturen ter nadere beoordeling, de kosten ervan neem ik voor mijn rekening echter bij wederom een negatieve beoordeling uwerzijds verzoek ik u mij het boek te retourneren.
Ik reken op uw medewerking en voorzie een goede afloop, anders houd ik mij het recht voor om op andere wijze actie te ondernemen en mijn ongenoegen te uiten.
Daar ga ik voor als nog niet vanuit.
Jack van de Berk
jckberk@gmail.com
0618852932
Graag boek serieus beoordelen want dit boek is volledig bruikbaarDe Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: