Klacht VARA: Jeroen Pauw respectloos naar Syrische asielzoekster Juliana oktober 2015

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 149179
Gebruiker
malavince
Datum
1 reactie

Details

De klacht

In oktober 2015 in een uitzending van Jeroen Pauw over een Syrische asielzoekster, Juliana, die waarschuwde voor de gevaren van jonge mannelijke asielzoekers (vluchtelingen) die op grote schaal vrouwen lastig vallen. Juliana kreeg de hele tafel over zich heen, incl. Peter R de Vries, als dat ze onzin uitkraamde. Zo respectloos.
Na de toestanden (aanrandingen, berovingen) in Keulen, andere Duitse steden, Zwitserland, Zweden, en nu een bericht van Amnesty International die aangeeft dat vrouwelijke vluchtelingen massaal misbruikt en financieel uitgebuit worden op hun vlucht, zou ik graag respect zien van Pauw naar Juliana. Om dit op TV te vertellen was heel moedig van haar gezien haar achtergrond, maar ze had geen eerlijke behandeling.

De oplossing

Dat de respectloze benadering van Pauw en gasten over Juliana met respect afgesloten word in het openbaar want Juliana had wel degelijk een punt.

Klacht bij de Vara gemeld, geen reactie ontvangen. Ook een soortgelijke klacht over een Joodse man bij Pauw aan de tafel, ook geen reactie.

Respectloos omzetten in respect.

1 reactie

 1. Auteur
  malavince
  Datum
  Geen reactie gekregen. Ook een mail naar de Vara gestuurd en ook geen reactie. Niet alleen respectloos naar sommige gasten in Pauw, maar ook naar de kijkers.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
malavince
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over VARA?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen