Opgelost door Vattenfall Nederland: ik kan ale langer dan 1 maand mijn prive Vattenfall incharge laadpaal niet gebruiken.

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 591118
Gebruiker
Vattenfall-Incharge-Storing
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Op vrijdag 3 maart gaf mijn bij mijn woning geplaatste Vttenfall laadpaal een storing. Hierdoor kon mijn auto niet geladen worden. Ik heb die storing op 9 maart gemeld en tot vandaag 6 april is de storing helaas niet opgelost.

Gewenste oplossing

De laadpaal werkend krijgen van op afstand
of
een monteur langs laten komen voor de reparatie
Geboden oplossing
Er is onlangs een bedrijf langs geweest. Er blijkt bij ons een laadpaal geïnstalleerd te zijn met op de powerboard uit badge met een condensator die het ook bij andere klanten niet goed deed/doet en vervangen moe(s)t worden. Er is bij mij nu een nieuw powerboard met, zoals de engineer aangaf, een andere condensator geïnstalleerd waarna de laadpaal het weer deed. Ook bleek bij een vorige storing de load-balancing (waarvoor ik meer betaald had bij aanschaf) op afstand door de leverancier van Vattenfall (de firma Alfen) te zijn uitgeschakeld. Hierdoor viel de stroom in het hele huis uit als ik tijdens gebruik van de laadpaal de spa gebruikte of ging koken (inductie) De komende tijd zal ik nagaan lof het geheel blijft werken.
Status
opgelost
Beoordeling
content

1 reactie

 1. Auteur
  Vattenfall Nederland
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemiddag,

  Wat ontzettend vervelend dat de storing nog niet verholpen is. Ik heb je klacht met spoed doorgezet naar InCharge. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Vriendelijke groet,
  Ellen, Vattenfall

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Vattenfall Nederland?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen