Klacht Vattenfall: Gratis LED lamp is niet verkrijgbaar.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 401753
Gebruiker
MarionStavinga
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Ik zou een Gratis LED lamp ontvangen die ik bij de Blokker zou kunnen ophalen. Deze voucher is geldig tot en met 08/12/2019. Nu geeft Blokker aan dat ze niet meer komen, ik ben drie keer naar de winkel geweest en drie keer greep ik mis. Jullie geven iets gratis wat helemaal niet verkrijgbaar is. Ik, en anderen om mij heen, willen gewoon de lamp ontvangen waar wij recht op hebben. Nu maakt Nuon mij blij met een dode mus.

De oplossing

Ik wil mijn gratis lamp ontvangen.

3 reacties

 1. Auteur
  NUON
  Datum
  Hallo mevrouw, meneer Stavinga,

  De LEDlamp is populair, meer mensen dan we dachten hebben de lamp intussen opgehaald. Deze worden niet toegestuurd en ook niet meer bijgevuld in en rondom Almere. Het gaat hier om een op=op-actie. Uw teleurstelling herkennen we wel. De Vijfdaagse van Vattenfall bestaat daarom uit meer acties dan deze. Hier vind u meer info; https://vijfdaagse.vattenfall.nl/

  Groet, Pauline

 2. Auteur
  MarionStavinga
  Datum
  Dat snap ik op =op, maar de aanvulling in de winkels waren erg nihil. Ben 4 keer bij blokker geweest, en telkens waren ze op, of niet geleverd. Dus tja zo kan ik ook reclame maken en mensen blij maken met een dooie mus.
  Maar goed dan houdt het op.
  Vr gr M.E.Stavinga
 3. Auteur
  NUON
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Helaas hebben wij geen andere oplossing voor u. We sluiten hierbij de klacht.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
MarionStavinga
Datum
Uiteindelijke oplossing
Nee de klacht is niet opgelost, ik moest het er maar mee doen, omdat er op de folder ook stond in kleine lettertjes dat het op= op is. Dus heb je geen poot om op gestaan, gewoon mensen lekker maken met een dooie mus vond ik zelf. De leveringen in de blokker winkels waren minimaal. Was al 4 keer naar de winkel geweest, maar ze kregen geen aanvulling meer. Dus niets gratis afhalen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Vattenfall?