Opgelost door Veen Media: HN/Veen reageert niet inhoudelijk en trekt de factuur niet in.

angry Opgelost
Jaws. Laren

Na mijn inmiddels afgelopen proefabonnement voor 5 nummers krijg ik nu - ongevraagd - een jaarabonnement aangesmeerd. Ik heb daarover 4 e-mails gestuurd aan klantenservice@historischnieuwsblad.nl waarop wordt gereageerd met een zgn. ticketnummer, maar niet met een inhoudelijke reactie..

1. Correct reageren op de vier e-mails;
2. De factuur intrekken.
Ik heb weliswaar zojuist (pas) een creditfactuur ontvangen, maar van de klantenservice heb ik nog steeds niets gehoord! Van "coulance" is geen sprake, ik heb immers geen jaarabonnement afgesloten. Veen Media heeft een dikke onvoldoende gehaald. Uit coulance met VM doe ik er verder maar het zwijgen toe....

Veen Media
    Beste heer Suijver,

Dit is door onze klantenservice reeds met u afgehandeld. U heeft uit coulance een creditfactuur ontvangen en er zijn momenteel geen lopende vorderingen. Het abonnement is per direct gestopt. Een lopend abonnement is altijd tot wederopzegging (tenzij anders vermeld) en is na de actieperiode per drie maanden opzegbaar. Vervelend dat dit voor u zo'n negatieve ervaring is geweest. Wij hopen in elk geval dat u de edities met plezier heeft gelezen.

Een fijne dag gewenst.

Hartelijke groet,

J. Snel
    Historisch Nieuwsblad

Ook een klacht indienen over Veen Media?