Klacht Veiligkopen.nu: Misleidende informatie op bestelsite

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 301258
Gebruiker
tedo
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik heb een wasmachine van Siemens besteld (bij veiligkopen.nu) op basis van een test van de consumentenbond. Besteld op basis van foto en serie nr (WM14Q363NL) op de site. Pas na de betaling zie ik op de bevestiging (per mail) dat niet het door mij bestelde serie nummer geleverd wordt, maar een opvolger (de WM14T590NL) hiervan. Ik vind dit misleidend gezien de foto en serienummer op de bestelsite staan, echter nergens een vermelding, dat deze niet meer leverbaar is. Ik ben geen wasmachinespecialist en moet er nu dus ook blind op vertrouwen dat het geleverde machine werkelijk de opvolgen is.

De oplossing

Bewuste wasmachine, die niet meer leverbaar is, van de bestelsite verwijderen. Een excuus lijkt mij ook wel op z'n plaats.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Veiligkopen.nu is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    tedo
    Datum
    Telefonische reactie ontvangen. Klacht wordt herkend, huidige website en aanbod (wijze waarop) is beleid Veilig kopen en wordt uitgevoerd i.s.m. Siemens. Wellicht in de toekomst (?) op een nieuwe site andere wijze van aanbieden (conform andere bedrijven b.v. Cool Blue). Dit antwoord voldoet natuurlijk niet aan mijn verwachtingen. Er wordt geen actie ondernomen maar klacht wordt wel herkend, dus potentiele nieuwe kopers kunnen op dezelfde wijze onaangenaam verrast worden.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
tedo
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen, werkwijze wellicht aangepast op nieuwe site t.z.t..
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Veiligkopen.nu?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen