Wij vinden dat Verhuisvriend.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Verhuisvriend.nl: Dit lijkt op oplichting!
Ik heb me aangemeld bij Verhuisvriend.nl, dan vul je een (heel handig) verhuisboekje in, heb je alle info bij elkaar, klantnummers enz van diverse bedrijven. Best handig, is online. Zij sturen dan op tijd adreswijzigingen als het goed is.We zijn nog niet verhuisd, kan nog niet zien dat ze alles verkeerd hebben gedaan, maar de website is continue door een fout niet bereikbaar, ze reageren niet op e-mails, en een telefoonnummer is nergens te vinden.
Doordat de website uit de lucht is steeds, kun je niet bij je eigen ingevulde gegevens. Ik ben ondertussen maar zelf aan alle bedrijven en instanties waar we mee te maken hebben, adres wijzigingen aan het sturen. Nu moet ik dus alles dubbel doen. 1x alles uit moeten zoeken voor dat verhuisboekje, en nu alles nogmaals doordat ik geen contact meer met Verhuisvriend krijg. Ik vertrouw er niet op dat alles alsnog geregeld wordt. Zonde van het geld!
Geld terug, en inzage in mijn eigen gegevens.Bedrijf status