Klacht Verisure - Securitas Direct: Een verhoging van bijna 4 keer de prijsinflatie!

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 405593
Gebruiker
Willem
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Een bovenmatige prijsverhoging van ruim 8.5% met als enige verklaring prijsinflatie. Ik moet het precies nazoeken maar ben in 6 jaar tijd ruim 40% meer gaan betalen. Met sinds een jaar wel één component meer.

Vervolgens komt deze laatste verhoging op zaterdagochtend binnen en moet je tot maandag wachten om er iemand over te kunnen spreken.

Ik vind dit ongehoord!

De oplossing

Ik wil een verhoging van maximaal de prijsinflatie en ik wil een uitleg/specificatie van al die prijsverhogingen die ik heb gehad in de afgelopen 6 jaar. Het is echt ongehoord!

1 reactie

 1. Auteur
  Verisure - Securitas Direct
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Naar aanleiding van uw klacht betreffende prijsverhoging hebben wij u meerdere malen telefonisch proberen te bereiken op uw mobielen telefoon.

  Wij willen samen met u tot een passende oplossing komen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 088 – 088 89 99.  In afwachting van uw antwoord,

  Team Verisure

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Willem
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen. Ze hebben niet meerdere keren gebeld. Ze hebben een keer gebeld - het nummer wat ik moet bellen is het algemene nummer met redelijk wat keuzes. Kwam uiteindelijke wel op de juiste terecht maar degene die ik moest hebben was in gesprek en ik zou teruggebeld worden wat uiteindelijk gebeurt is. Verhoging zou verlaagd worden naar 0,59 maar nu gewoon toch een rekening met deze absurde verhoging gekregen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Verisure - Securitas Direct?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen