Klacht Verkeersschool Drive Vision: geen reactie en nog lessen/examen tegoed

Klachtnummer
# 19963
Gebruiker
Dorien vd Horst
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Mijn zoon heeft meegedaan met een Groupon actie bij deze rijschool. Hij heeft eind 2011 bericht gekregen dat hij kon starten met de rijles, maar na drie lessen kon hij niet doorgaan omdat de instructeur een blessure had (gebroken arm?) die moest genezen.
Toen er hervat zou worden in 2012, gaf de rijschoolhouder aan dat het verstandiger was om eerst het theorie-examen te halen, alvorens verder te gaan met de rijlessen. Mijn zoon heeft dat toen gedaan, maar toen hij najaar 2012 weer contact zocht met de rijschool, kwam er geen reactie. Het lijkt erop dat de rijschoolhouder zonder enig bericht te geven, gestopt is, en zich onvindbaar houdt. We hebben gemaild, gebeld en geschreven, maar helemaal niets meer gehoord. Omdat mijn zoon nog 7 rijlessen plus het praktijkexamen tegoed heeft, willen wij contact en een oplossing hiervoor

De oplossing

wij willen een afspraak om alsnog de 7 rijlessen en het praktijkexamen te doen, evt bij een andere rijschool. en als dat niet kan, willen wij het geld retour.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Verkeersschool Drive Vision is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Verkeersschool Drive Vision?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Meld je klacht bij het bedrijf

  2. Stuur een juridische brief

  3. Bel onze juridisch expert

  4. Laat ons voor je bemiddelen