Klacht Vero moda: Retourzending is niet verwerkt bij Klarna en extreem hoge verzendkosten (14,95)

Klachtnummer
# 628969
Gebruiker
MoniqueDronten41
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb 2 klachten over 2 verschillende bestellingen bij Vero Moda, onder de naam van 'Bestseller'.
Mijn eerste klacht gaat over een retourzending van een bestelling van 2 oktober 2022. De bevestiging van de retourzending heb ik op 27 oktober van Vero Moda zelf ontvangen. Echter, de terugbetaling via Klarna heeft tot op heden niet plaatsgevonden. Het is meer mogelijk om telefonisch contact (vroeger wel!) met ze op te nemen, enkel per e-mail. Op Trustpilot regent het ook klachten over oa retourzendingen.
Mijn tweede klacht gaat over mijn laatste bestelling van 30 oktober. Er was een leuke actie waardoor ik nog een aantal items wilde bestellen. Helaas kon ik op geen enkele manier inloggen, ik kreeg steeds een foutmelding. Ook wachtwoord herstelfunctie deed het niet. Ik maak zelf gebruik van een wachtwoordenkluis dus mijn wachtwoord was 100% goed:) Uiteindelijk heb ik besteld zonder in te loggen. Ik heb de bestelling 3 november ontvangen. Ik was gisteren bezig met de retourzending en zag tot mijn verbazing dat er14,95 aan verzendkosten is berekend! Dit lijkt mij echt totaal verkeerd, ik heb toen de bewuste dag gewoon voor thuisbezorging gekozen. Van wat ik mij kan herinneren was er ook geen andere optie beschikbaar. Ik kan me niet voorstellen dat bezorgkosten zo hoog moeten zijn!

Gewenste oplossing

Ik wil graag dat de rekening van Klarna wordt bijgewerkt en dat de verzendkosten verwijderd worden (immers gratis boven de 50 euro).

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vero moda hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vero moda?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen