Klacht Vero moda: Weigering oplossen probleem

Klachtnummer
# 85942
Gebruiker
Esthertiehuis
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Een maand geleden bij Vero Moda in Duitsland een vest gekocht wat, toen ik thuis kwam, kapot bleek te zijn. Dag erna terug gereden, geld terug was niet mogelijk, giftcard gekregen en foutief geïnformeerd dat deze ook in NL geldig zou zijn. Bleek een week later dus niet mogelijk te zijn. Contact gehad met NL hoofdkantoor van Vero Moda, zouden mij een NL giftcard toe sturen en ik zou mijn Duitse card naar hun sturen. Zo gezegd zo gedaan, card opgestuurd op 3 November maar tot op heden geen NL card terug gekregen. Al ruim 3 weken bezig contact op te nemen. Emails worden genegeerd en telefonisch wordt contact verbroken of zijn ze helemaal niet bereikbaar. Bewijs van verzending toegestuurd, maar nog weigert het bedrijf mijn geld te vergoeden. Oftewel: Duitse gift card kwijt, geen NL gift card toegestuurd gekregen, € 30 weg. Zelf ontzettend veel moeite moeten doen voor een fout wat door het bedrijf zelf is ontstaan en wat ze vervolgens weigeren op te lossen.

Gewenste oplossing

Ik zie graag het bedrag van de giftcard (€27,95) en de gemaakte verzendkosten binnen 7 dagen terug gestort op mijn rekening. De beloofde giftcard hoef ik om eerlijk te zijn niet meer te hebben omdat ik liever nooit meer wat bij dit bedrijf koop.

Mocht dat niet mogelijk zijn ontvang ik graag binnen 7 dagen alsnog de Nederlandse giftcard en mag ik hopen op een leuke korting voor alle rompslomp die dit probleem mij heeft opgeleverd.

Dit probleem loopt al sinds 15 oktober, we zijn al meer dan een maand verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ongelooflijk dat dit soort dingen zo ontzettend lang duren, ontzettend slechte service.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vero moda hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vero moda?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen