Klacht Vestia: Vestia denkt alleen maar aan zichzelf... niet aan zijn klanten.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 300902
Gebruiker
DimitrieZeegers
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Vestia heeft 2 jaar geleden 2 status houders boven mij laten wonen. Deze mensen spreken geen westerse taal. Deze mensen is niet uitgelegd dat ze in deze flat, met houten vloeren, een drukwerende/isolerende ondervloer moesten neer leggen. Ik heb nu 2 jaar ernstige geluidsoverlast van mijn boven buren.
Vestia doet van alles om maar niet in aktie te komen. Ik heb hun klachten procedure doorlopen, ben bij hun "Onafhankelijke" Geschillen Commissie geweest, deze heb ik gewraakt omdat ze totaal niet onafhankelijk zijn (alle leden zijn van Vestia zelf). Hierna ben ik met een advocaat aan de slag gegaan, mbv rechtsbijstand, echter deze advocaat doet helemaal niks voor mijn zaak. Ben al een half jaar bezig met hem. Dhr van Smaalen, van AdvocatenKollectief Oud-Charlois. Heeft mijn documenten niet gelezen, mijn bewijzen niet bekeken...
Vestia beweerd deze mensen in hun eigen taal (erritrees) te hebben aangesproken, dmv tolken. Echter ik kan aantonen dat dat nooit gebeurt is.
Ze hadden voorgesteld om de slechte planken in de vloer vast te laten schroeven door een aannemer en ook deze aannemer (muddebouw) is corrupt.
Beweren 2 dozen schroeven in de vloer gedraaid te hebben. Tijdens hoorzitting van de commissie waren de schroeven in eens spijkers geworden. Ook hier heb ik bewijzen van dat dit niet gebeurt is... en toch wordt ik niet geholpen.
De vloer piept en kraakt als mijn boven buren lopen. Ik kan ze letterlijk verstaan, ik hoor zelfs hun mobiele telefoon overgaan, of de kies toon als ze zelf bellen. Zo gehorig is het. Ik wordt 's ochtends wakker van ze... en kan pas echt gaan slapen als zij op bed liggen.....

De oplossing

Ik eis een schadevergoeding en dat dit probleem opgelost wordt.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vestia hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
DimitrieZeegers
Datum
Uiteindelijke oplossing Geen. Dit schiet ook niet op....
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry