Klacht VGZ: Financieel in de problemen door vgz
ik ben in het tijdsvak van 2013-2014 over gestapt van CZ naar VGZ.Omdat CZ mij niet wide loslaten omdat er een rekening openstond van 35,- euro heeft de overstap 7 maanden geduurd wat inhield dat ik 1255,- euro moest voldoen aan VGZ.Na de betaling gedaan te hebben kreeg ik een aantal weken nadien een brief...van een deurwaarder MG.De Jong te Arnhem dat er een bedrag open stond van 800,- euro...
Vgz had dit bedrag terug gestort zonder enige vorm van communicatie naar mijn zijde.
Ik mailde VGZ hier over..het antwoord "uw betaling werd niet door het systeem herkend"...waarom dan een deurwaarder inschakelen?
Ik heb in meerdere pogingen geprobeerd om contact te maken met VGZ over die 800,- euro, maar VGZ verwees me telkens weer naar de deurwaarder!
Nu is de ZAAK?..voor gekomen bij het gerechtshof te 's-Hertogenbosch..uitspraak...totale bedrag 2800,- euro te voldoen door mij.
Ik word in mijn bestaan bedreigd door een verplicht opgelegde verzekering die hun eigen gang gaan.
ik wens dat het geld door de deurwaarder en rechtbank opgelegd ongedaan word gemaakt.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: