Klacht VGZ: Foute declaratie!

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 449592
Gebruiker
JWHA
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik krijg rekeningen terwijl ze al zijn betaald via automatische incasso apotheek! Ze horen nog 10.46 van mij te krijgen....rest is fout gedeclareerd door apotheek en brief is in bezit van VGZ!

De oplossing

Een correcte rekening sturen....al zo vaak om gevraagd!

1 reactie

 1. Auteur
  VGZ
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste mevrouw, hartelijk bedankt voor het vermelden van uw klacht. Door uw input kunnen wij onze service verbeteren. Uw klacht kunnen we helaas niet hier op klachtenkompas.nl voor u oplossen. Ik leg u graag uit waarom niet. Persoonsgegevens (medische en financiële gegevens) zijn wettelijk beschermde gegevens. Op klacht.nl zijn deze gegevens niet afgeschermd. Zo lezen niet alleen wij van VGZ uw klacht, maar ook medewerkers van klachtenkompas.nl, die niets met uw medische of financiële situatie te maken hebben. Wij willen niet dat uw persoonsgegevens zomaar online staan, dus vragen wij u vriendelijk om deze klacht hier te verwijderen. Wij hebben uw klacht doorgestuurd naar onze afdeling Klachtenmanagement. U krijgt binnen tien werkdagen een inhoudelijke reactie. Hebben wij een aanvraag voor zorg afgewezen en bent u het hier niet mee eens? Dan beoordelen wij de aanvraag opnieuw. Het kan dan iets langer duren voor u een reactie krijgt, maar niet meer dan twintig werkdagen.

  Hartelijk bedankt voor uw geduld.

  Het Klachtenmanagement team

Uiteindelijke oplossing

Auteur
JWHA
Datum
Uiteindelijke oplossing
VGZ is er mee bezig.....deel opgelost...andere deel verwacht ik nog antwoord op. Dus kan nog niet zeggen hoe het echt opgelost is...hoop op een juiste oplossing.. Er is helaas nog geen oplossing....weinig vertrouwen.... Niet het idee dat VGZ echt tot een oplossing wil komen! Alles toegestuurd wat er is gevraagd...niets meer gehoord....Laat VGZ de boel direct doorsturen naar de INKASSIER dan zien we wel.Alle bewijzen in hun bezit!!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over VGZ?