Beste medewerker(s?) van de klantenservice,
Hierbij wil ik u er nogmaals op wijzen dat de problemen die ik ervaar alleen maar betrekking hebben op Viaplay: met geen enkele andere streamingsdienst heb ik welk probleem dan ook. Mijn problemen betreffen met name de uitzendingen van de kwalificaties en races van de Formule 1 (de reden voor aanschaf van mijn jaarabonnement). Op de laatste race na kon ik de uitzendingen zonder commentaar pas enkele minuten na de start zien en tijdens de uitzendingen valt tot nu toe altijd met enige regelmaat het beeld/de verbinding weg. Dit gebeurt dus een aantal keer per uitzending en is hoogst irritant. Ik dacht aanvankelijk dat ik alleen gebeurde bij de uitzendingen zonder commentaar, maar dit gebeurt ook met het kanaal waarop ook het Viaplay commentaar te horen is.
Ik heb erg veel spijt dat ik nu voor een jaar aan Viaplay vast zit, omdat bij iedere kwalificatie en race mijn ergernis toeslaat, in plaats van te kunnen genieten.
Graag zou ik ofwel de aanschaf ongedaan willen maken ofwel een aanzienlijke restitutie willen ontvangen aangezien u mijns inziens in gebreke bent gebleven.
Tevens zou ik graag een correspondentieadres van u ontvangen om niet genoodzaakt te zijn via een omslachtige weg via de chat met u in contact te treden (bv in het kader van een in gebreke stelling). Een duidelijke vermelding van een adres om klachten te melden ontbreekt op uw website.