Opgelost door Viaplay: Pakket stopgezet voor de einddatum

angry Opgelost
Bakker

Ik heb mijn nieuwe pakket geannuleerd, en mijn oude liep nog tot 25 maart. Maar die is ook gestopt. De website ligt er ook uit.
Graag z.s.m herstellen zodat ik de F1 ook kan kijken.

Zsm mijn pakket weer activeren zodat ik dit weekend de F1 kan kijken
Ik moet een contact opnemen via hun website om een oplossing te zoeken. Op mijn eerdere berichten via de website is niet gereageerd. Nu wel?

Bakker
    Aangezien ik gisteren de kwalificatie al niet kon zien, en straks ook de race niet. Zou het een eerlijke compensatie zijn als mijn abonnement nu niet opengezet wordt tot 25 maart maar tot en met 2 april, zodat ik uiteindelijk nog 2 races kan kijken (wat ook zou zoun zijn geweest als mijn abonnement niet vroegtijdig was beeindigd.
    Bakker
    Het meest pijnlijke is dat je geen reactie krijgt
    Bakker
    Nog steeds geen reactie, ook niet op mijn mail.
    Wel kreeg ik een mail of ik misschien toch weer een jaarabonnement wilde, met wel 25% korting.
    Ik wil graag mijn laatste maand waar ik recht op heb, en voor heb betaald!
    Viaplay
    Beste Bakker,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te lezen dat u nog niet naar tevredenheid bent geholpen.
    Graag willen wij samen met u kijken naar een geschikte oplossing voor uw probleem, echter kan dit alleen via ons eigen kanaal. Dit komt omdat we alleen via onze eigen kanalen persoonsgegevens mogen verwerken.

Mocht u samen met ons willen kijken naar een oplossing, dan zien we u graag terug bij onze klantenservice.
    De klantenservice kunt u vinden via de volgende link: https://help.viaplay.com/nl

De klantenservice van Viaplay

Ook een klacht indienen over Viaplay?