Klacht Viaplay: Wachten voor aanvang uitzending

angry Niet opgelost
HJSAJS

Waarom eerst een aantal minuten wachten voordat terugkijken F1 start. Gaan jullie bepalen wanneer ik mag gaan kijken.

Ze moeten gewoon ophouden met die onzin. Kijk alleen maar naar de F1 heb nul interesse in de andere programma’s
Bij Ziggo kon je zelf bepalen, nu zijn we verplicht om via Viaplay te kijken en kan het niet meer. Gelukkig kan ik het commentaar via F1 beluisteren ipv de onzin die Viaplay onder de beelden plaatst.
angry

Viaplay
    Beste Joling,

Bedankt voor uw bericht.

Ik snap dat het vervelend is dat u deze 5 minuten moet wachten. Ik licht graag toe waarom dit is.
    Onze livestream begint 5 minuten eerder dan de daadwerkelijke starttijd, zodat we zeker zijn dat u alles kunt zien. Het gebeurt wel is dat het programma iets eerder of later start, dan hebben we 5 minuten speling. Op het moment dat u dan de livestream terug gaat kijken zit deze 5 minuten er ook in.

Op de meeste devices kunt u dit doorspoelen, dit is alleen niet mogelijk op alle TV's. Kijk voor meer informatie over terugkijken en pauze/terugspoelen op de volgende link:

Hopelijk heeft u nu enige verheldering over hoe het zit met het tonen van de 5 minuten, mocht u verder nog ergens vragen of suggesties over hebben, voel u vrij contact met ons op te nemen via deze link https://help.viaplay.com/nl.

Wij staan u graag te woord!

De klantenservice van Viaplay

Ook een klacht indienen over Viaplay?