Klacht VidaXL.nl: Bureau met tropische houtworm van VidaXL

Klachtnummer
# 319392
Gebruiker
Arnojk
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Bij VidaXL een leuk industrieel retro bureau gekocht met ongenode gasten. Na enige maanden bleek de lade vol te zitten met houtworm. Klacht daarover ingediend. Mailtje terug gekregen met verzoek om foto’s. Geen reactie meer van VidaXL. Ik weer teruggebeld. Oh ja we hebben uw mail ontvangen. Ik kan u €50,00 compenseren. Niet mee akkoord gegaan. Immers bureau herft € 158,00 gekost. Ze zou overleggen en zou die middag een mail krijgen. Geen reactie natuurlijk. Vandaag weer even teruggebeld. Nee krijg niets vergoed. Kan wel een onderdeel vervangen, maar helaas het betreft het hout van een bureau, dus beetje onzinnig voorstel. VidaXL even herinnert aan de wettelijke garantie, masr volgens de medewerker geldt die niet voor VidaXL. Ook Venlo is Nederland, dus garantie is garantie. Binnen de termijn is binnen de termijn. Ik zou zo tegen iedereen willen zeggen, niets kopen daar.

De oplossing

Geld terug, niks compensatie van € 50,00 maar gewoon de aanschafprijs terug van € 158,00. VidaXL hoort gewoon goede producten af te leveren en daar zijn verantwoording in te nemen als een product niet goed is.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

VidaXL.nl is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over VidaXL.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Meld je klacht bij het bedrijf

  2. Stuur een juridische brief of e-mail

  3. Bel onze juridisch expert

  4. Laat ons voor je bemiddelen