Klacht Virali.nl: Nike leveren en geen contact

Klachtnummer
# 443300
Gebruiker
Jaycee481
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Bestselling virali.nl . Nu krijgen we geen bericht van virali. Op het moment dat je het bedrijf mail krijg je geen reactie terug.

De oplossing

Felt terug storten

2 reacties

 1. Auteur
  Jaycee481
  Datum
  nog geen reactie???
 2. Auteur
  Virali.nl
  Datum
  Beste meneer/mevrouw,  Bedankt voor je mail!  Zoals je op de site en bevestigingsmail hebt kunnen lezen is de levertijd 2-4 weken. Helaas zijn wij ook slachtoffer geworden van het corona virus waardoor er een hoop bestellingen vertraagt zijn. Voor ons is het ook een vervelende situatie. De bestelling zijn momenteel onderweg, helaas dus met wat vertraging (dit hebben we helaas niet in de hand).  Virali staat momenteel overal op internet als oplichting wat dus niet waar is. We willen je vragen nog even 10 dagen af te wachten. Hou ons alsjeblieft op de hoogte als het nog steeds niet is aangekomen, dan starten wij een onderzoek bij PostNL.  Voor meer informatie over je bestelling kan je gebruik maken van de onderstaande links:  https://virali.nl/pages/volg-je-bestelling

  https://virali.nl/pages/bestelling-en-levering  Voor vragen graag info@virali.nl mailen onze klantenservice afdeling werkt 7 dagen per week.

Ook een klacht indienen over Virali.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen